Δεν μπορείτε να βάλετε παραγγελία από την χώρα που έχετε ορίσει United States

Follow us on Facebook

Όροι και προϋποθέσεις

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 1. Με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN : GR71 0172 0230 0050 2307 6241 978

Λογαριασμός : 5023-076241-978

Δικαιούχος : MEV CREATIONS Ο.Ε

   Η κατάθεση μέσω web banking ή από υποκατάστημα άλλης τράπεζα εκτός της τράπεζας Πειραιώς που συνεργάζεται η εταιρίας μας, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση την MEV Creations O.E.

   Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωσή της. 

   Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο email της εταιρείας μας info@mev-creations.gr είτε να μας ενημερώσετε στέλνοντας μας email info@mev-creations.gr το όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας, το συνολικό ποσό καθώς και την ημερομηνία κατάθεσης και εμείς, μόλις  λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται μέσα σε τρεις ημέρες από την παραγγελία, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

 1. Με αντικαταβολή

 Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της με καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε. Το κόστος της αντικαταβολής είναι, ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας 3,00 €. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο στην Ελλάδα.

      3. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Οι πληρωμές με την πιστωτική/ χρεωστική κάρτα γίνεται μέσω της υπηρεσίας Viva Payments. 

 • Υποστηριζόμενες κάρτες: Visa, Mastercard, American Express.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Η Viva Υπηρεσίες Πληρωμών είναι Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές τραπεζικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση της Viva. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον καρτούχο στη Viva είναι εμπιστευτικές. 

     4. PAYPAL:

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο mev-creations.gr.

     5. Παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα για το χρόνο παραλαβής από το κατάστημά μας (εντός 1-2 εργάσιμων ημερών). Η παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί Δευτέρα έως Σαββάτο από τις 09:00 – 15:00 (εκτός Κυριακής και αργιών). Ισχύει μόνο στην Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 • Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με εταιρεία κούριερ σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας. 

 • Όλες οι παραγγελίες εντός Αττικής αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους με την προϋπόθεση να έχει γίνει η παραγγελία έως τις 14:00, εκτός των νησιών, και 48 ώρες στην υπόλοιπη χώρα. Η αποστολή μπορεί να διαρκέσει παραπάνω για δυσπρόσιτες περιοχές.

 • Η αποστολή των παραγγελιών σε Ελλάδα γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών BIZ Courier.

 • Η αποστολή των παραγγελιών εντός της Ε.Ε. γίνεται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από 5 - 10 εργάσιμες ημέρες
 • Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

 • Η αποστολή για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν για αγορές άνω των 20€.
 • Για αγορές κάτω των 20€ το κόστος μεταφορικών είναι 3€ (ισχύει για την Ελλάδα).
 • Η παραλαβή από το κατάστημά μας είναι δωρεάν (ισχύει για την Ελλάδα). 
 • Το κόστος μεταφορικών για την Ε.Ε. είναι δωρεάν για αγορές άνω των 90€.
 • Για αγορές κάτω των 90€ το κόστος μεταφορικών για την Ε.Ε. είναι 10€.

Γενικοί Όροι Επιστροφών

 • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με επιστροφή στην εταιρεία μας. Ωστόσο, αν η λήξη αυτής της προθεσμίας συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 • Πρέπει να επιστρέψετε τα αχρησιμοποίητα εμπορεύματα εντός 14 ημερών αφότου μας ενημερώσετε  για την υπαναχώρηση. Σε περίπτωση επιστροφής στην εταιρεία μας είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου ή μέσω email για την επιστροφή τους.
 • Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να το προϊόν να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής).

 • Δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα εφόσον χρησιμοποιήσετε την μεταφορική που συνεργαζόμαστε BIZ Courier και κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας(ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας). 

 • Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

 • Σε περίοδο εκπτώσεων τα εκπτωτικά είδη αλλάζονται μόνο με εκπτωτικά προϊόντα.

 • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.

 • Αν η πληρωμή είχε γίνει μέσω Paypal θα γίνεται επιστροφή των χρημάτων μέσω Paypal και επιστροφή των χρημάτων σας εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών, αν έχει γίνει κατάθεση του ποσού εφ' όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή ή με πιστωτική - χρεωστική εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση εάν δεν έχουμε λάβει πίσω τα εμπορεύματα.

 • Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

 • Επιστροφές που θα λάβουμε δεν θα γίνονται δεκτές εκτός των όρων της πολιτικής μας.

 • Η εταιρεία MEV CREATIONS O.E. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

 • Σας ενημερώνουμε ότι η MEV CREATIONS O.E. δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

 • Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η MEV CREATIONS O.E, κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο Πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

 • Η MEV CREATIONS διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό της.

 • Η διεύθυνση επιστροφών της εταιρείας μας είναι: MEV-CREATIONS O.E., Λυκούργου 9, 105 51, Αθήνα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

   Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@mev-creations.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-3314967 για να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο μας. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας βρίσκεται υπό επεξεργασία, εφόσον η παραγγελία σας μπει στο στάδιο της αποστολής θα πρέπει να μας αποστείλετε τα προϊόντα.

Πολιτική απορρήτου και ασφάλεια συναλλαγών

   Κατά την αγορά των προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας ζητούμε τη διεύθυνση email, το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση της κατοικίας σας για να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

   Σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτουμε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει (δηλαδή τη διεύθυνση email, το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση της κατοικίας σας) σε τρίτους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  Ο Πελάτης συμπληρώνει προσωπικές πληροφορίες (π.χ. όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο) στην ειδική Φόρμα Παραγγελίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα , προκειμένου να υποβάλει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ την παραγγελία του για προϊόντα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας, συλλέγει τις απολύτως απαραίτητες για τη διεκπεραίωση των ανωτέρω συναλλαγών πληροφορίες που καταχωρούνται από τον Πελάτη («προσωπικά δεδομένα» ή «Δεδομένα»), Τα Δεδομένα του Πελάτη διατηρούνται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκπλήρωση της πώλησης με τον Πελάτη και πάντως για διάστημα όχι μεγαλύτερο των πέντε ετών από τη λύση ή λήξη της πώλησης  αυτής, όπως ορίζεται από το νόμο για την παραγραφή τυχόν αξιώσεων και για λόγους εκκαθάρισης. Τα φορολογικά στοιχεία καθώς και όσα απαιτούνται για λόγους ελέγχου από τις εποπτικές Αρχές θα τηρούνται όσο ορίζεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Στη συνέχεια θα καταστρέφονται με ασφαλή τρόπο, υπό την προϋπόθεση ότι η διατήρησή τους δεν απαιτείται πλέον για την εκπλήρωση του ανωτέρω σκοπού ή για την κάλυψη των επιχειρησιακών, φορολογικών, ή λογιστικών απαιτήσεων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή για την προάσπιση των δικαιωμάτων της ενώπιον Δικαστηρίου ή Αρχής. Πρόσβαση στα Δεδομένα του Πελάτη έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας. 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας επιτρέπει να αλλάζετε, διαγράφετε και να προσθέτετε πληροφορίες και στοιχεία που έχετε ήδη υποβάλλει. Παρακαλώ σημειώστε ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ασφαλή διατήρηση των στοιχείων σας αλλά η ασφάλεια του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας εξαρτάται από εσάς.

Ασφάλεια Στοιχείων

Για να αποφευχθεί η παράνομη πρόσβασης στα στοιχεία σας, έχουμε υιοθετήσει τις προδιαγραφές ασφάλειας που ορίζει η αγορά. Αυτές περιλαμβάνουν υψηλά επίπεδα κρυπτογράφησης κατά τη διάρκεια εισαγωγής ευαίσθητων πληροφοριών και άλλα μέτρα ασφάλειας που εγγυώνται μια ασφαλή και σίγουρη εμπειρία χρήσης.

Cookies 

Όπως την πλειοψηφία των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε στον επισκέπτη/ χρήστη πληροφορίες και καλύτερες υπηρεσίες όπως και για τη διεκπεραίωση παραγγελιών με το γρηγορότερο και αμεσότερο τρόπο. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στο υπολογιστή σας και συγκρατούν τις ρυθμίσεις και επιλογές που έχετε κάνει στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιούνται για την συγκράτηση των ρυθμίσεών σας και για την καλύτερη κατανόηση μας ως προς τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Αν δεν θέλετε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των cookies, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση τους από τις ρυθμίσεις του πλοηγού σας. Από εκεί μπορείτε να διαγράψετε υπάρχοντα cookies που έχουν αποθηκευτεί τοπικά στο υπολογιστή σας. 

 


Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. Τα έξοδα μεταφοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν συμπεριλαμβάνονται στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν.